X

Ni me strah povedati, da me je strah cepiv (dr. Rachael Ross)

Dr. Rachael Ross je zdravnica družinske medicine. Na Protestu proti obveznemu cepljenju pred mestno hišo v Santa Monica, Kalifornija (1. julij 2016) je zdravnica, ki je ravno postala mama 3-mesečni punčki, povedala:

»V Kaliforniji so nam odvzeli sposobnost odločanja o življenju svojih otrok, o njihovi varnosti. Želim, da vsi skupaj z mano rečete: ”Moj otrok, moja odločitev”.

To je razlog, da sem prišla na protest. Nihče me ni plačal, to ni dogodek prirejen za medije, to je iz srca.

Ko mi je Del (Del Bigtree) prvič dal informacije o dr. Thompsonu, o tem nisem vedela nič. Tako kot vsi drugi zdravniki v Ameriki. Saj veste – cepilne poškodbe, mame … v resnici sem to potlačila.

Del mi je predstavil te informacije in rekel: »Dr. Rachel, res bi rad, da si to pogledate. Ni mi povedal ničesar, ni mi omenil svojega stališča, poslal mi je dokumente in skoraj sem padla s stola.

Šla sem korak dalje, na Youtube sem začela gledati videoposnetke mam in njihovih otrok v krču (napadu) in mama razlaga, da je ravno včeraj cepila otroka.

Po ogledu videoposnetkov in dokumentov, ki mi jih je Del poslal, sem rekla: O moj bog, kot družinska zdravnica Maddisona vsak dan zahtevam cepljenja. Kot družinska zdravnica potrjena s strani Zbornice to delam že več 10 let in sem zaupala vsemu, kar me je CDC in moja Ameriška Akademija naučila. Znanje, ki so mi ga predali, sem vzela za sveto in resnično, nisem raziskovala. Ko sem se zavedla, da bi morda to znanje, lahko dejansko škodilo otrokom, sem skoraj doživela srčno kap. Pa sem dokaj mlada.

Danes stojim tukaj z mamami. Srečala sem vas veliko, ste pravi heroji, ki se zbudite vsak dan in oskrbite bitje, ki ste ga tako skrbno spravili na svet. Vem, jaz sem skušala jesti prave stvari, ne delati ničesar, komajda sem se premikala, da bom res prepričana, da bo otrok prišel sem na varen način. Da mi nekdo reče, da hčerko moram cepiti, čeprav imam dvome in strahove glede tega, je veliko preveč zame.

Tukaj sem iz Chicaga, Illinois, stojim z vami, podpiram vas, razumem in čutim vas. Hvala, da ste z mano delili zgodbe in hvala, da ste mi dovolili biti del tega potovanja, kajti potrebujemo medicinske strokovnjake, ki so zbujeni in jih ni strah povedati. Kajti zagotavljam vam, imam kolege po vsej deželi, ki cepljenja svojih lastnih otrok odlagajo, a niso dovolj pogumni, da bi to povedali na glas.

Imam družino, moja družina me podpira, radi me imajo, skrbijo zame, moji prijatelji tudi. Ni me strah povedati, da me je strah cepiv. Potrebujem več odgovorov. Želim, da dr. Thompsonu podajo sodni poziv in želim, da odgovori na moja vprašanja, preden naredim skok in cepim mojega otroka, ki ga z vso močjo želim zaščititi, s čimerkoli.

Torej stojim tukaj z vsemi, podpiram vas, hvala za sprejem in bog vas blagoslovi.

Link do videoposnetka: https://www.youtube.com/watch?v=zhrzINod4z0


2021 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe