X

Komentar magistre farmacije in mamice D. F. na situacijo

Kaj pa, če vam povem, da imam oba otroka poškodovana s cepivi? Da sta bila zaradi posledic cepljenja že oba v življenjski nevarnosti.

Pa, če vam povem še to, da sem naredila prav vse, kar svetujejo pediatri: bila sem zdrava, otroka sta uživala le zdravo hrano, čim več doma pridelane… rojena sta bila na predvideni datum poroda, dojila sem ju več kot leto in pol, živimo v naravi, veliko smo zunaj, sem nekadilka, ne pijem alkohola…

Ni faktorja, ki bi povečal riziko, a sta kljub temu oba huda alergika….eden ima hud atopijski dermatitis, drugi dobi anafilaksijo po določeni hrani…

Kaj, če so se vse težave dokumentirano pojavile po cepljenju? Kaj pa, če smo tudi taki starši, ki smo prebrali vse, kar smo našli na temo cepljenja? Kaj, če obstajajo družine, kjer se je kvaliteta življenja precej poslabšala po cepljenju? Kaj, če tudi zdravniki priznavajo, da so posledice po cepljenju? In ja, znano in dokazano je ničkolikokrat, da cepivo OMR povzroča avtizem. Če se temu posmehujete, kažete svojo nevednost in neizobraženost.

In kaj, če vam povem, da nisem novinarka, ne… ampak, da sem celo iz stroke, ki se ukvarja s cepivi, če sem magistra farmacije in vem več o sami sestavi cepiv, o delovanju cepiv in o imunskem sistemu človeka kot povprečen državljan in sem kljub temu za svobodno izbiro glede cepljenja?

In naj mi kdo razloži, zakaj necepljeni ogrožajo cepljene? Zakaj je dovoljeno injecirati aluminij, formaldehid, polisorbat80, živo srebro, fragmente živalske DNK ali človeške (fetusne) DNK v razvijajoč se dojenčkov organizem, kjer se imunski sistem šele razvija?

Bi vse zgoraj naštete sestavine upali zaužiti po žlici?

In naj za konec povem, da imam tudi sama nepopravljive posledice po cepljenju proti tetanusu. Torej, imam izkušnje s cepivi in vem kaj pišem.

Mamica D. F.


2021 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe