X

Komentar očka R. S. na trenutno situacijo

Naj zahtevajo obvezno cepljenje, ko bodo cepiva VARNA!

V zadnjem času farmacevtska industrija zgublja tožbo za tožbo z milijonskimi odškodninami. Predvsem v ZDA. Dokazali so namreč, da cepiva niso testirali že najmanj trideset let, odkar so dosegli zakonsko, sodno imunost pred poškodbami in smrtmi zaradi cepljenj. V tem času je bilo izplačanih za več kot štiri milijarde dolarjev. In to samo priznani stranski učinki. Kje pa je tisto, kar so zapozneli učinki, ki jih je trikrat več?

Prav zaradi koruptivne politike, ki je to omogočila, so proizvajalci cepiv postali izredno bogati in predrzni. Ker so ugotovili, da kljub nepredstavljivo velikim dobičkom in “izmišljevanju” novih in novih cepiv, kombiniranih in izredno neučinkovitih, a pravzaprav izredno strupenih kokteilov, ugotavljalo, da s tem pokrivajo samo otroško populacijo, katere je le okoli 30%, pritiskajo na politike zakonodajalce, da se prične novi absurd, prisilno cepljenje celotne odrasle populacije, tudi starejših, ki imajo običajno bolj oslabljen imunski sistem. Za večino od njih si lahko ta cepljenja usodna.

Zakaj spremljam ZDA? Zato ker njihov CDC, center za nalezljive bolezni, tudi cepljenja, ki mu v konfliktu interesov, (križno zaposlujejo kadre med sabo), pa tudi zaposleni CDC so delničarji farmacevtske industrije, torej ta center diktira “priporočila” WHO glede nujnosti cepljenja in naša “pametna” politika posnema vse, karkoli pride k nam.

Tudi naši pediatri, doktorji imajo kar otipljivo korist s cepljenjem in jih nikakor ne briga, kaj je v cepivih. Tega tudi ne povedo, če vedo. Imamo pa pojem informiranega starša. Starši so vsekakor odgovorni za svoje otroke in imajo vso pravico izvedeti kaj je v vakcinah.

V navodilih za cepiva je napisano, kakšne tragične posledice lahko doletijo otroke po cepljenju. Zakaj to piše? Ker proizvajalci pač to raje napišejo, saj tako po zakonu ne odgovarjajo za posledice, ker odškodnine izplačujejo državni budžeti.

Kaj svetovati staršem? Če veste, da so lahko posledice, ne pustite cepljenja. Zahtevamo naprej detajlna testiranja, opazovanje posledic in spremljanje statistik skozi dolgo obdobje otrokovega razvoja. Če pomanjkljivo informirajo, potem imate vso pravico odklonit cepljenje, saj očitno niste informiran starš, odgovoren za razvoj otroka. Zato v zadnjem času poskušajo odvzeti z zakonom roditeljsko pravico, da bi lahko prisilno cepili in eventualno poškodovali ali ubili otroka brez posledic.

Bodite odgovorni starši. Ali bi se igrali rusko ruleto s pištolo na svojem otroku? Cepljenje ni nič drugega kot oblika te rulete, dokler ni jasno, kako je lahko vaš otrok s tem prizadet. Posredno tudi avtizem.

Pa še ena RESNICA. Otroške bolezni PRENAŠAJO CEPLJENI. Pika. Necepljeni so imuni, ker jih je njihov obrambni sistem zavaroval za vse življenje.

Očka R. S.


2021 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe