X

Združenje je postalo del koalicije Physicians for Informed Consent

Dragi prijatelji in prijateljice,

sporočamo vam, da smo postali del koalicije ameriškega združenja Physicians for Informed Consent (PIC).

Osnova pri kateremkoli medicinskem posegu je informirano soglasje. PIC združuje zdravnike in vse posameznike in organizacije, ki si prizadevajo za svobodo odločanja glede cepljenja in drugih medicinskih posegov. Tako kot mi, si želijo svet, kjer je cepljenje prostovoljna odločitev.

Princip informiranega soglasja je bil v Nürembergu priznan kot človekova pravica, ravno zato, ker ščiti ljudi pred zlorabo, eksperimenti, kaznovanji, itd. Cepljenje je kategorija, ki prav tako zahteva informirano soglasje.

Oglejte si njihovo spletno stran, oglejte si video posnetke iz ustanovitvene konference v Kaliforniji 2017 in govore že znanih zdravnikov. Povod za ustanovitev združenja je bilo sprejetje zakona SB277 v Kaliforniji, ki je staršem odvzel možnost odklonitve cepljenja na osnovi osebnega prepričanja in vere.

Dve leti kasneje se razmere v Kaliforniji in po svetu zaostrujejo in nas opominjajo, da je povezovanje ključnega pomena. Spomnimo se, da nas ni malo. In z vsakim letom število narašča, saj so posledice cepljenja dramatične za marsikoga.

Na njihovi strani je pomenljiv zapis Shire Miller, ustanoviteljice: ” Kot zdravniki imamo to odgovornost, da zaščitimo naše paciente. Ne pustimo jih na cedilu.”

Spletna stran: https://physiciansforinformedconsent.org/


2021 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe