X

Združenje za naravni razvoj se povezuje

Povezanost vseh, ki delujemo v smeri naravnega razvoja, je ena od najpomembnejših smernic našega Združenja. Prepričani smo, da bomo le tako lahko začeli korekten in prepotreben dialog z vsemi pomembnimi odločevalci na državnem nivoju in nenazadnje postali sogovornik tudi pri oblikovanju zakonodajnih sprememb.

Združenje za naravni razvoj v svojem imenu nosi sporočilo vseobsežnosti, celote. Naše poslanstvo je celostno. Eden naših pomembnejših ciljev je povezovanje vseh, ki delujemo, delujete in delujejo v različnih smereh naravnega razvoja: od naravnega poroda, dojenja, zdrave prehrane, ki krepi imunski sistem in zdravi, ko telo to potrebuje, znanje in izkušnje, ki jih ima tradicionalna kitajska medicina, homeopatija…V duhu spoštovanja svobode odločanja.

Verjamemo, da bomo povezani in s celostnim sporočilom, lažje stopali po poti želenih sprememb. Vsak lahko prispeva svoj delček v mozaik.

Zakaj se nam zdi povezovanje tako pomembno? Ker nas zgodovina, mati modrosti, uči, da se v povezanosti in slogi rojevajo spremembe. Nenazadnje se v povezanosti pokaže naša številčnost.

Povezovanje je „v zraku“ tudi na evropski ravni in širše. Veseli nas, da ravno predstavniki našega Združenja pomembno prispevajo k temu tako pozitivnemu dogajanju.

V duhu sodelovanja bomo veseli tudi vaših pobud in predlogov.


2021 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe