X

Vita Center

Iz osrednje Slovenije je najbolje z avtoceste zaviti na Kranj – zahod. Sledite smeri Polica-Podtabor-Naklo. Na desni strani ceste bodite pozorni na osvetljeno belo-zeleno tablo in pri njej zavijte desno. Po 100 m pridete do Vita centra.

Z Gorenjske zapeljete z avtoceste na Naklo, peljete skozi naselje po glavni cesti do znaka za konec naselja in še malo naprej. Na levi strani ceste boste videli osvetljeno belo-zeleno tablo. Uvoz je s te strani malo neroden, zato je morda bolje, da peljete naprej do krožišča in obrnete, nato pa ob belo-zeleni tabli zavijete notri desno. Po 100 m pridete do Vita centra.

Parkiranje

Pred Vita centrom je prostor za kar precej avtomobilov, ne pa za 130. ???? Po zasedenosti parkirišča vas prosimo, da parkirate nasproti bencinske črpalke Petrol ali nasproti gostilne Marinšek. Če prihajate iz smeri Ljubljane, se peljete po glavni cesti naprej 500 m. Če prihajate z Gorenjske smeri pa sta Petrol in Marinšek pred Vita centrom. Priporočamo vam, da si vzamete cca. 15 min rezervnega časa, da pridete v miru s parkirišča na lokacijo.

Vstopnica

Ne pozabite na vstopnico s QR kodo v tiskani ali elektronski obliki.

vita center map

vita center map2


2021 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe