Izobraževanje2018-12-05T09:42:35+00:00

Spoštovani starši,

v tem zimskem času je za naše zdravje prehrana ključnega pomena, da ostanemo zdravi ali da se prej pozdravimo. Zato smo medse povabili Mojco Vozel, ki ima področje prehrane dodobra naštudirano.

DELAVNICA #2

KAKO S HRANO PODPRETI TELO OB BOLEZNI (spletno predavanje)

V času viroz je ta tema zelo aktualna. Izvedeli boste, kako okrepiti imunski sistem na naraven način in predvsem, kaj storiti, ko imunski sistem potrebuje pomoč (npr. po jemanju antibiotikov). Predavateljica Mojca Vozelj vam bom natančno razložila, kateri napitki in hrana podprejo imunski sistem, kako čistijo in krepijo sposobnost ozdravitve, katera hrana je protivnetna in katera naravno antibiotična. Ta dragocena znanja vam bodo lahko pomagala in spremenila potek bolezni tudi, kadar bodo zdravila potrebna.

V petek, 14. decembra 2018 ob 21h pri vas doma

O PREDAVATELJICI:

Mojca Vozel je zakladnica znanja o prehrani in ga zna odlično predajati naprej.  Svoja znanja črpa iz starih in novih virov, od antropologov, nutricionistov, zdravnikov, popotnikov, menihov. Dognanja deli v obliki člankov na svoji spletni strani www.prvinskahrana.si in v svojih knjigah. Še posebej priljubljena pa so njena predavanja.

Več o njej preberite TUKAJ.

CENA:

Cena delavnice je za člane Združenja za naravni razvoj 10 €, za nečlane pa 20 €.

PRIJAVE:

Prijave zbiramo prek spodnjega obrazca do 12. decembra 2018, na elektronski naslov dobite podatke za plačilo. Prijava je potrjena, ko prejmemo vaše plačilo oz. nam pošljete potrdilo o plačilu. Potrditev prijave vam pošljemo na elektronski naslov, kamor premete tudi informacije za udeležbo na spletnem predavanju.

ŠE TO:

Mojca Vozel vsem udeležencem predavanja omogoča nakup knjige Hrana za zdravje družine po posebni ceni: 12 € (stroški poštnine vključeni). Knjiga je zakladnica znanja in čudovito darilo tistim, ki si želijo ohranjati in krepiti svoje zdravje na naraven način.

Na predavanju boste lahko aktivno sodelovali z vprašanji.

Se slišimo na Mojčinem predavanju!

Ekipa Združenja za naravni razvoj

Obrazec za prijavo