X

Pismo božičku

Spoštovani starši,

včerajšnja izjava predsednika vlade Marjana Šarca:
»Vlada se bo obnašala odgovorno za razliko od tistih, ki zaradi osebnih razlogov ne cepijo svojih otrok. Nesprejemljivo, v razvitem svetu, kot je naš, otroci še vedno umirajo zaradi te bolezni. Pogrešam razmislek o tem ali z necepljenjem svojega otroka ogrožam njegovo življenje? Ali ne ogrožamo življenja nekoga drugega ali življenja nekega drugega otroka, ki ne sme biti cepljen." (vir:Žurnal24.si)

Zaradi nje se starši s cepivi poškodovanih otrok čutimo zelo prizadete. Zato bomo gospodu Šarcu poslali spodnje pismo z našo božično željo.

Če so tudi vašega otroka poškodovala cepiva:

 1. natisnite pismo
 2. in ga skupaj z otrokom lepo okrasite v božičnem duhu
 3. ter pošljite na:
  Marjan Šarec
  Predsednik vlade Republike Slovenije
  Gregorčičeva 25
  1000 Ljubljana

Dragi Božiček,

vsak na tem svetu v teh dneh čaka na svoj mali čudež. Mi, slovenski starši s cepivi poškodovanih otrok vemo, da zdravja ni mogoče čudežno dobiti nazaj. Da je to trdo neumorno delo, velika odgovornost in vsakodnevna bitka.

Za nas, dragi Božiček, bo največje darilo - božični čudež -, če bo naš predsednik Vlade zmogel biti Človek. Da bo pogledal resnici v oči in videl, da obstajamo. In da naši otroci (in z njimi mi) trpijo zato, ker smo bili »odgovorni« starši. Ker smo brez vprašanj naredili to, kar je od nas zahteval sistem – cepili svoje otroke.

Za celotno besedilo Pisma Božičku, prosim izpolnite spodnji obrazec.

 


2021 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe