Pismo novemu predsedniku vlade

Drage podpornice in podporniki,

v ZNRO mirno delamo dalje. Verjamemo, da ste tudi vi opolnomočeni ter veste, kako podpirati imunski sistem na naraven način  in se ne daste močnim medijskim pritiskom. Spremembo vladne taktike glede testiranj pozdravljamo, verjetno se bo posledično hektično stanje poleglo.

Samo izolacija je prednost za naš čas. Stalno hitenje v vrtec, šolo, v službo in nazaj, vikend čiščenje in nakupovanje, obšolske dejavnosti…naštevamo lahko do onemoglosti.  Zdaj je pred nami čas, da se lahko umirimo in veliko časa preživimo s svojimi najdražjimi v naravi, ki nas vabi. Želimo vam, da ga izkoristite res kvalitetno v dobri družbi, kreativno in ob pripravi zdrave hrane.

V ZNRO se med številnimi drugimi aktivnostmi ukvarjamo tudi s komunikacijo z novo vlado. Trenutna situacija nam glede svobode odločanja ni naklonjena. Strah je odlično orodje za obvladovanje in vodenje množic. Vendar ocenjujemo, da je pomembno, da opozorimo na celotno sliko glede cepilne tematike in predloga spremembe zakonodaje, ki ga je v proceduro vložil SMC.

Pismo predsedniku Vlade lahko preberete tukaj (link).

 

Ostanite aktivni, pozitivni in zdravi,
Vaš UO ZNRO


2024 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe