Vabilo na protest v München

Skupaj z naravo se bo 21. marca zbudil ves svet – evropsko (EFVV) in ameriško (CHD) gibanje za svobodo odločanja v skupnem zavezništvu – to je naša prednost in naša moč. V ZNRO aktivno sodelujemo pri vseh aktivnostih, ki se bodo odvijale na ta dan. Skupaj s kolegi  iz Netzwerk impfenscheid Deutschland verjamemo, da bo veliki nemški protest edinstvena priložnost, da svet končno spregleda, kako pomembna tematika je svoboda odločanja.

Dovolj nam je laži, dovolj nam je nesramnih natolcevanj o google starših in antivaxxerjih! Dovolj nam je cenzure medijev in družabnih omrežij! Dovolj nam je terorja kapitala, ki ga obvlada farmacevtska industrija in nadzoruje vse pore življenja, tudi in predvsem politični vrh!

Uvedba obveznega cepljenja za vse je globalni cilj. Ne glede na Konvencijo o človekovih pravicah, pogojuje, omejuje in diskriminira dostop do izobrazbe, zaposlitve in prosti prehod državljanov. Vključuje revakcinacijo odraslih, posebne pozornosti so deležne nosečnice in starejši.

Z nami bodo veliki borci za človekove pravice in svoboščine:

Ga. Vera Sharav iz New York City -a, preživela je holokavst in ustanovila Alliance of Human Research Protection (Zavezništvo za zaščito pred človeškim eksperimentiranjem)

Zelo ostro kritizira farmacijo in želi nas opozoriti na pot, v katero smo usmerjeni.

V Evropo prihaja Robert F. Kennedy Jr., skupaj bomo pisali zgodovino svobode odločanja. Poznate ga kot pomembnega zagovornika pravic informirane odločitve v Ameriki in njegovo organizacijo Children’s Health Defense (CHD)

Z nami bo tudi dr. Sherri Tenpenny, ki ste jo nekateri srečali že na seminarju lani. Njena biografija je izjemna, njeno znanje navdušujoče in njeno delovanje srčno, ker se bori za vse nas, za naše otroke in našo prihodnost.

Številni nemški zdravniki in predstavniki Evropskega sodišča za človekove pravice.

Pokažimo Evropi, koliko nas je. Verjamemo, da bo naša številčnost odraz globalnega sodelovanja.

Potrebujemo vas, vaš glas, vaš transparent in vašo podporo v obliki donacij za organizacijo celotnega dogodka.

Vsak glas šteje in je pomemben, tudi tvoj, pridi in se nam pridruži na protestu za svobodo odločanja!

Prvi in prelomni v letu 2020. Ker je dovolj, ker je zadnji čas, da ohranimo svobodo, ki nam jo hočejo farmacevtski lobiji ugrabiti.

 

Začetek demonstracij bo ob 11.30h > Odeonsplatz, München.

 

Prijava za skupinski prevoz na spodnjem obrazcu

Vse dodatne pomembne informacije o transportu po mestu samem, končnem programu inp bomo posredovali sproti na FB strani in po mailu vsem prijavljenim.

 

{ BreezingForms : protest_muenchen }


2024 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe