X

Srečanje z dr.Wakefieldom v Italiji v Padovi 6.6.2019 in na Hrvaškem v Splitu 8.6.2019

Srečanje z dr.Wakefieldom v Padovi – odstirali bomo tančico skrivnosti največjega škandala 20. stoletja, 6. junij 2019, Padova

Prav ste prebrali. Dr. Andrew Wakefield bo pomemben gost dogodka, ki ga organizirajo naši prijatelji iz Corvelve, v četrtek 6. junija v Padovi (ki je le 3 ure oddaljena iz Ljubljane). Vstopnice lahko dobimo preko spletne strani za 15 eur/osebo.

Dogodek je zasnovan kot predavanje z razpravo, število udeležencev je omejeno.

PROGRAM:

  • 20:00-20:30 Projekcija dokumentarca režiserja Massima Mazzucca ”Resnica o Andrewu Wakefieldu” in kratka intervencija režiserja preko skype-a;
  • 20:30 dalje odprta debata s prisotnim Wakefieldom; z njim bomo predebatirali njegovo zgodbo in razkril bo, kaj je v ozadju največjega škandala 20. stoletja;
  • Sledila bo poglobljena debata o cepilnih poškodbah in aktualnih cepilnih politikah v EU in v svetu.

Moderiral bo Marcello Pamio, avtor spletne strani disinformazione.it.

Govorili bodo še Senta Depuydt (Belgijska novinarka, članica francoske Ligue Nationale pour la Liberté de Vaccination in podpredsednica EFVV), Ferdinando Donolato (naturopat in predsednik Corvelva), Paolo Rossaro (zdravnik, ki je izgubil licenco zaradi svoje vesti).

Kraj dogodka: c/o Crowne Plaza Padua – Via Po 197, Padova | 35135 | Italy

Čas prihoda: 19:30

Vsi zainteresirani prosim izpolnite prijavnico za skupinski prevoz najkasneje do 3.6. V kolikor bo prijav dovolj, bomo organizirali prevoz iz Ljubljane v Padovo in nazaj.

 


 

Mirni shod v sklopu obeleženja Mednarodnega dneva osveščanja o osebah poškodovanih s cepivi v Splitu, 8. junija 2019

Naši prijatelji v Splitu organizirajo mirni shod v soboto, 8. junija 2019  v sklopu obeleženja Mednarodnega dneva osveščanja o osebah poškodovanih s cepivi #InternationalVaccineInjuryAwarenessDay.

Na dogodku bo prav tako prisoten dr. Andrew Wakefield in pa znane govornice dr. Alma Demirović, Ivana Delaš dr. vet. med. ter dr. Lidija Gajski.

Vsi zainteresirani prosim izpolnite prijavnico za skupinski prevoz najkasneje do 3.6. V koliko bo prijav dovolj bomo organizirali prevoz iz Ljubljane v Split in nazaj.

V slogi je moč. Tako kot si z veseljem z njimi delimo počitniške dni (že kar pregovorno), jih z enako vnemo podprimo pri tem pomembnem shodu.

Več o dogodku na povezavah:


2021 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe