Zahteva za široko javno razpravo in neodvisno raziskavo

Vsi se vsak dan bolj zavedamo, kako pomembne so naše aktivnosti. Tako vsakega posameznika kot naše skupnosti. Jasno je, da je naš pritisk na odločevalce nujen. Tudi to je del naše naloge in odgovornosti. Vedno znova smo vam za sleherno podporo in pomoč iskreno hvaležni, ker vse naše aktivnosti terjajo veliko časa.

Tokrat smo zaradi načrtovane spremembe Zakona o nalezljivih boleznih pripravili akcijo pisanja poslankam in poslancem. Prosimo, pošljite pismo čim več poslancem.  Naj se zavedajo, da nas ni malo in da ne bomo pristali na Zakone, ki jih predlagajo, vse dokler ti ne bodo v korist nas, naših otrok in naše družbe na splošno.

  1. Zaradi preglednosti in sledljivosti dokumenta, vas prosimo, da jim dopis pošljete elektronsko po ustaljenem protokolu na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (v sporočilu boste prosili, da sporočilo posredujejo vsem poslankam in poslancem)
  2. V zadevo zapišete: Zahteva državljank in državljanov za široko javno razpravo in neodvisno raziskavo vezano na Predlog spremembe Zakona o nalezljivih boleznih EPA 1202-VIII

 

V telo sporočila:

Spoštovani,

vljudno vas prosimo, da naš dopis posredujete vsem poslankam in poslancem, posebej predsedniku Odbora za zdravstvo in članom le - tega, enako tudi Odboru za šolstvo in Komisiji za peticije.

(Dopisu lahko dodate osebno noto, zgodbo, pogled. Karkoli ocenjujete, da je pomembno.)

 

Aktivnosti bomo v naslednjih dneh, tednih in mesecih ne glede na poletno dogajanje morali stopnjevati, ker je to edini ključ, ki morda lahko ustavi to kolesje. O vsem boste sproti in pravočasno obveščeni.

DONACIJE: Od vas vsak dan prejemamo številne zahvale za delo in trud, za kar smo vam zelo hvaležni, saj nam to daje energijo za naprej. Morda nas lahko pri načrtovanju in izvedbi aktivnostih podprete tudi materialno? Za načrtovanje in izvedbo akcij darujemo številne noči in vikende. Donirate lahko tukaj.

Priloga:

 

Naj odmeva!
Ekipa ZNRO


2023 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe