X

Dopis z vprašanji glede cepljenja poslan na Direktorat za javno zdravje

Dragi starši, poročamo vam, da smo vprašanje glede cepljenja poslali tudi gospe Mojci Gobec, generalni direktorici Direktorata za javno zdravje.

Seznanili smo jo tudi s pomembno raziskavo Corvelve, ki je bila konec avgusta 2019 posredovana na European Medicine Agency.

Kot veste, smo bili aprila 2019 na sestanku na Direktoratu za javno zdravje. Obljubili so nam, da nas bodo vključili v pripravo sprememb zakona. Besede niso držali.

Pravkar smo iz medijev izvedeli, da je sprememba zakona že v pripravi. Brez sodelovanja z nami in/ali strokovnjaki, ki imajo na cepiva (zaradi pridobljenega znanja in izkušenj) drugačen pogled kot uradna medicina.

Upravni odbor Združenja za naravni razvoj otrok

Celoten dopis lahko preberete spodaj.
Prilagamo tudi dokument Corvelve.

 

Spoštovana gospa Mojca Gobec,

v aprilu smo bili predstavniki Združenja za naravni razvoj pri vas na sestanku glede sodelovanja ob prenovi Zakona o nalezljivih boleznih.

V zadnjih nekaj mesecih se je zgodilo veliko. Verjamemo in zavedamo se, da imate tudi vi polne roke dela.

Ob sodobnem tempu je informacij preveč. Zato smo se želeli ponovno sestati z vami in vas opozoriti na zelo pomembno raziskavo italijanskega združenja Corvelva, s katero je bila European Medicine Agency seznanjena že konec avgusta 2019. Prilagamo njihov dokument.

Ker do srečanja ni prišlo, vam, če z dokumentom in raziskavami niste seznanjeni, posredujemo dopis italijanskega združenja Corvelva, ki je financiralo analize cepiv v neodvisnih laboratorijih. Analiz je bilo več in bile so ponovljive.

Analize vsebnosti določenih cepiv so zastrašujoče.

Zanima nas, kakšen je, skladno z najnovejšimi ugotovitvami, vaš načrt za zaščito naših otrok, glede na vaš položaj? Na naše Združenje dnevno prihajajo številna vprašanja tokrat zagotovo več kot upravičeno zaskrbljenih staršev.

Zagotovo je odgovorno ravnanje v dobro otrok in vseh ljudi najvišji moralni imperativ vsakega od nas – ne glede na izobrazbo ali funkcijo – biti človek človeku.

Prosimo vas za čim bolj izčrpen odgovor, v razumnem roku.
Prijazen pozdrav,
upravni odbor Združenja za naravni razvoj otrok

 


2021 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe